2019高中英语必修五(外研版)练习:module 6 animals in danger6.2 含答案

Section ⅡGrammar

Ⅰ.用适当的关系词填空

1.The pencil with he was writing broke.

答案:which

2.Who is the woman is sweeping the floor over there?

答案:that

3.He talked about a writer books are popular among young people.

答案: whose

4.Nearby were two boats in they had come to the island.

答案:which

5.The Science Museum, we visited during a recent trip to Britain,is one of London’s tourist attractions.

答案:which

6.The man pulled out a gold watch,the hands of were made of small diamonds.

答案:which

7.Those successful deaf dancers think that dancing is an activity seeing matters more than hearing.

答案:where/in which

8.He told me the date he joined the Party.

答案:when/on which

2019高中英语必修五(外研版)练习:module 6 animals in danger6.2 含答案的相关文档搜索

相关文档