供应链管理 第三版 Unit17 习题与答案

供应链管理 第三版 习题与答案

Chapter 17

Information Technology and the Supply Chain

True/False

1. Information is crucial to the performance of a supply chain because it provides

the basis upon which supply chain managers make decisions.

Answer: True

Difficulty: Easy

2. Information is the supply chain driver that serves as the glue allowing the other

three drivers to work together to create an integrated, coordinated supply chain.

Answer: True

Difficulty: Moderate

3. Information makes the supply chain visible to a manager so that he can make

decisions to improve the supply chain’s performance.

Answer: True

Difficulty: Moderate

4. Information is not necessary for management to make decisions over a broad

scope that crosses both functions and companies.

Answer: True

Difficulty: Easy

5. Information must be 100 percent correct in order to make good decisions.

Answer: False

Difficulty: Moderate

6. To make good decisions, a manager needs to have accurate information

regardless of how long it takes to acquire it.

Answer: False

Difficulty: Hard

7. Often companies will have large amounts of data that are not helpful with

decision making.

Answer: True

Difficulty: Moderate

8. Information is only a key ingredient at each stage of the supply chain, not within

each phase of supply chain decision making.

Answer: False

Difficulty: Moderate

9. The driver of IT in the supply chain has increasingly been the enterprise software

developed to enable processes both within and across companies.

Answer: True

供应链管理 第三版 Unit17 习题与答案的相关文档搜索

相关文档
供应链管理 第三版 Unit17 习题与答案
供应链管理 第三版 Unit17 习题与答案 - Chapter 17 Information Technology and the Supply Chain True/False 1. In...
有机化学第三版答案_南开大学出版社第十七章
武汉大学版无机化学课后习题答案(第三版)第17章 d区元素(1) - D 区元素(1) 1. 钛的主要矿物是什么?简述从钛铁矿制取钛白得反应原理。 解:钛的主要矿物有...
武汉大学版无机化学课后习题答案(第三版)第17章 d区元素(1)
有机化学课后习题答案17第十七答案_理学_高等教育_教育专区。有机化学课后习题答案17第十七答案 第十七章 杂环化合物 习题 A 答案 一.用系统命名法命名下列...
有机化学课后习题答案17第十七章答案
高教第二版(徐寿昌)有机化学课后习题答案第17章_工学_高等教育_教育专区。高教第二版(徐寿昌)有机化学课后习题答案第17第十七章 杂环化合物 一,写出下列...
高教第二版(徐寿昌)有机化学课后习题答案第17章
遗传学刘祖洞第三版第17答案_理学_高等教育_教育专区。遗传学刘祖洞第三版答案 ? ? 第十七章 1. 白花三叶草是自交不亲和的,所以阻止了自花受精。白花三叶草...
遗传学刘祖洞第三版第17章答案
[清华大学]运筹学(第三版)课后习题答案-全17章完整版_理学_高等教育_教育专区。运筹学, 完整答案 文档贡献者 lanwenshuyu 贡献于2013-02-28 ...
[清华大学]运筹学(第三版)课后习题答案-全17章完整版
新编《会计学原理》—基础会计(第 17 版) 会计课后练习答案第一章 总论 1、...习题三 账户资料表 账户名称 期初余额 本期借方发生 额银行存款 430 000 1985...
新编《会计学原理——基础会计》李海波(第十七版)课后练习答案
投资学第17习题答案_数学_初中教育_教育专区。17 章习题答案 1.证券投资基金是什么?它与股票、债券等其他金融产品有什么区别? 2.证券投资基金有何特点? 3....
投资学第17章习题答案
管理学》习题与答案——第17章 激励_管理学_高等教育_教育专区。第十七章 激励 一、教学要点 1、解释激励过程。 2、卢因的力场理论的基本内容。 3、马斯洛...