【2019-2020】高考英语一轮复习题型组合练习(11)(含解析)
2019高考英语一轮题型组合练题(2)(含解析)新人教版

2019人教高考英语一轮题型组合练题(2)李仕才一、阅读理解。
AChinese paper cutting or "jianzhi" is the art of cutting paper designs, and the cut-outs are also used to decorate doors and windows, so they are sometimes called "chuang hua". Paper cutting has long been a symbol of Eastern charm.There are symmetrical(对称的)designs that are usually created by some folding and cutting. When unfolded, it forms a symmetrical design. Chinese cut-outs are normally symmetrical and are usually in an even number series of 2, 4, 24,etc.The oldest surviving paper cut-out is a symmetrical circle from the early 6th century found in Xinjiang, China. From the 7th to 13th century, paper cutting became popular especially during Chinese festivals. The art spread to the rest of the world in the 14th century. Throughout the Qing Dynasty many paper cutting skills were developed including drafting and the use of smoked papers. By the end of the Qing ruling, however, paper cutting was once on the decline because new art forms were being introduced. The Republic of China later tried to revive the art in the 1980s.Today, paper cut-outs are chiefly decorative. They decorate walls, windows, doors, columns, mirrors, lamps and lanterns in homes and are also used on presents or are given as gifts themselves. Entrances decorated with paper cut-outs are supposed to bring good luck. Paper cut-outs used to be used as patterns, especially for embroidery(刺绣).There are two methods of manufacture: one uses scissors, the other uses knives. In the scissor method, several pieces of paper —up to eight —are fastened together. The image is then cut with sharp, pointed scissors. Knife cuttings are fashioned by putting several paper on a relatively soft foundation consisting of a mixture of oil and ashes. Skilled crafters can even cut out different drawings freely without stopping.1.When can the existing oldest paper cutting date back to?A. about 1 500 years ago.B. about 1 600 years ago.C. about 1 400 years ago.D. about 600 years ago.2.The underlined word "revive" in Paragraph 3 can be replaced by "_______".A. surviveB. restoreC. copyD. fix3.Which of the following words can best summarize the last paragraph?A. History.B. Origin.C. Uses.D. Process.4.What may be the best title of the text?A. Paper — the Eastern CharmB. The History of Paper CuttingC.A Brief Introduction to Paper CuttingD. Paper Cutting — Unbelievable Skilled Crafters【文章大意】本文是一篇说明文。
2023年高考一轮复习英语阅读理解满分攻略考点11--推理判断之引申推断(教师版)

考点11--推理判断之引申推断--讲考点--胸有成竹【2022年推理判断之引申推断考点归纳】【2023年高考命题预测】推理判断之引申推断考点是高考中的必考点。
每年的高考阅读理解中都会有引申推断题以考查学生的推理判断能力,推理判断题的答案是通过对文章中材料的分析得出的结论,它不是文章中直接的事实。
预测在2023高考中,引申推断会继续在高考阅读理解中呈现。
【推理判断之引申推断考点指南】规律方法:常见的设问方式:1. What can be inferred about the ......?2.What can be inferred about ......from the last paragraph?3.What can we learn from ......?4.What can we infer about ...... from the text?如何解决引申推断题?引申推断题属于深层理解题,要求根据语篇内容,推断具体细节。
做此类题目关键是要正确把握文章的内在关系,理解文章的真正含义,要忠实于原文,千万不能主观臆断,随意揣测,更不能以自己的观点代替作者的观点。
此类题目的题干一般包括六个动词:infer(推断),indicate(象征,暗示),imply(暗示),suggest(暗示),assume(假定,设想)和conclude(推断,做出结论)。
考例分析:D【2022·全国高考乙卷】The Government's sugar tax on soft drinks has brought in half as much money as Ministers first predicted it would generate, the first official data on the policy has shown.First announced in April, 2016, the tax which applies to soft drinks containing more than 5g of sugar per100ml, was introduced to help reduce childhood obesity(肥胖). It is believed that today's children and teenagers are consuming three times the recommended level of sugar, putting them at a higher risk of the disease.Initially the sugar tax was expected to make £520m a year for the Treasury. However, data of the first sixmonths showed it would make less than half this amount. At present it is expected to generate £240m for the year ending in April 2019, which will go to school sports.It comes after more than half of soft drinks sold in shops have had their sugar levels cut by manufacturers(制造商)so they can avoid paying the tax. Drinks now contain 45 million fewer kilos of sugar as a result of manufacturers' efforts to avoid the charge, according to Treasury figures. Since April drinks companies have been forced to pay between 18p and 24p for every litre of sugary drink they produce or import, depending on the sugar content.However, some high sugar brands, like Classic Coca Cola, have accepted the sugar tax and are refusing to change for fear of upsetting consumers. Fruit juices, milk-based drinks and most alcoholic drinks are free of the tax, as are small companies manufacturing fewer than 1m litres per year.Today's figures, according to one government official, show the positive influence the sugar tax is having by raising millions of pounds for sports facilities(设施)and healthier eating in schools. Helping the next generation to have a healthy and active childhood is of great importance, and the industry is playing its part.15. What can be inferred about the adoption of the sugar tax policy?A. It is a short-sighted decision.B. It is a success story.C. It benefits manufacturers.D. It upsets customers.【答案】15. B【解析】本文是一篇说明文。
2019高考英语一轮题型组合练题(9)(含解析)新人教版

2019人教高考英语一轮题型组合练题(9)李仕才一、阅读理解。
ALife satisfaction is the way persons evaluate their lives and how they feel about their directions and options for the future. It's a measure of well-being and may be evaluated in terms of mood, satisfaction with relations with others and with achieved goals and self-concepts to cope with daily life. It's having a favorable attitude towards one's life as a whole rather than just an evaluation of current feelings. Life satisfaction has been measured in relation to economy, education, experiences, and residence, as well as many other topics.Life satisfaction can reflect experiences that have influenced a person in, a positive way. These experiences have the ability to motivate people to pursue and reach their goals. As a matter of fact, in these experiences there are two kinds of emotions that may positively influence how people understand their life. Hope and optimism both consist of emotional processes that are usually directed towards the reaching of goals. People who have higher life satisfaction are always full of hope for a better future; additionally, optimism is linked to higher life satisfaction, while pessimism is related to symptoms in depression.The psychologist, Yuval Palgi, studied the old-old-people who were primarily in their nineties. This subject group was found to have thought highly of their past and present, but they thought lower of their future. A large factor that was talked about in life satisfaction was intelligence. The experiments talk of how life satisfaction grows as people become older because they become wiser and more knowledgeable, so they begin to see that life will be better as they grow older and understand the important things in life more. But when they step into their nineties, future becomes a luxury to them.According to Seligman, the happier people are, the less they are focused on the negative. Happier people also have a greater tendency to like other people, which promotes a happier environment, which then correlates to a higher level of the persons'satisfaction with their life.1.What can we learn about life satisfaction from Paragraph 1?A. It can be easily measured through income and education.B. It includes a positive attitude towards people's entire life.C. It merely determines people's attitude towards the future.D. It has nothing to do with the evaluation of current feelings.2.What emotions have a positive effect on life satisfaction?A. Motivation and dream.B. Hope and depression.C. Optimism and pessimism.D. Hope and optimism.3.What was the attitude of most old-old towards their future?A. They were less hopeful about it.B. They thought highly of it.C. They felt satisfied with it.D. They were scared of it.4.What may be the best title for the text?A. Old People Have Much More Life SatisfactionB. Life Satisfaction—the Key to a Happier LifeC. Optimism Ensures Life SatisfactionD. Emotions Affect Life Satisfaction【文章大意】本文为议论文。
2019高考英语一轮题型组合练题(4)(含解析)新人教版.docx

2019人教高考英语一轮题型组合练题(4)李仕才一、阅读理解。
ACareer criminals begin their antisocial behavior during their toddler (学步白勺儿童)years and may go on with a 1 ife of crime if their behavior isn,t chai 1 enged, scientists have discovered・ While most children grow out of their bad behavior by adulthood, a study found those who had a callous unemotional (冷漠无情的)characteristics" could grow up to have problems with the law later in life. Behavior characteristics such as a lack of sympathy and lying in childhood could have an impact years on.Luke Hyde, assistant professor of psychology at the University of Michigan, said, "These are signs for parents and doctors to watch out for, as they may signal more than just the terrible twos. ” He said, "Parents both take care of their child and provide their child" s genes so it' s been difficult to know if we" re seeing that parenting causes cal lous unemotional behaviors, or if it is just a sign of the genes being passed to the child. ”The research also discovered that strict parenting is linked to the developmenl of antisocial behavior. Scientists looked at 561 families in an adoption study that examined biological mothers' antisocial behavior. The scientists found children of anti social mothers were al so more 1 ikel y to exhibi t the same behavior characteri sties, despite having limited or no touch with them as they were adopted as babies・“The really exciting take-home message from this study is that smal 1, day-to-day positive interactions (互动)that parents have with their young children can make a huge difference in children" s development, ' ' said Leslie Leve, a professor at the Uni versity of Oreg on who coTed the data col lecti on.“Even when children hav e inherited (遗传)a very challenging set of behaviors, hearing 'good job" or receiving encouragement can help protect them from developing serious problems coming from their inherited difficulties, ” he added・ The study, worked on by scientists from the University of Michigan, Penn State University andthe University of Oregon has been published in the American Journal of Psychiatry. Researcherswi 11 fol low the group of chi Idren through early adolescence to determine if these behaviorsstill continue to exist from the toddler years ・1. What" s the main idea of the passage?A. Kids' social behaviors are related to crime.B. Criminals begin their crimes during adolescence.C. Antisocial behaviors of kids could be on their way to a 1ife of crime-D. Warmhearted kids are more likely to be criminals in the future.2. What conclusion might the scientists draw from the study?A. Antisocial behaviors might be inheritod.B. The genes decide kids' antisocial behaviors.C. Antisocial behaviors have nothing to do with crimes.D. Adopted babies surely have antisocial behaviors when they grow up.3. What can be inferred from the passage?A. Parenting is the main reason that causes kids' antisocial behaviors.B. What causes career criminals to begin their crimes is their parents' characteristics-C. Leslie Leve has a doubtful attitude to adoptive mothersactive interactions with kids.D. Inherited antisocial behaviors of kids can be lightened by positive parenting.4. Why will researchers track kids' process of growing?【文章大意】研究人员发现孩子的反社会行为有可能使他们走向犯罪的道路,积极的育儿 方式可以减轻孩子的反社会行为。
【2019-2020】高考英语一轮复习题型组合练习(1)(含解析)

【2019-2020】高考英语一轮复习题型组合练习(1)(含解析)李仕才一、阅读理解。
AIn 1959, when Jean Harper was in the third grade, her teacher gave the class an assignment to write a report on what they wanted to be when they grew up.Northern California where she was raised, and Jean was very interested in airplanes and flying. She poured her heart into her report and included all of her dreams. She wanted to be a crop dusting pilot, make parachute jumps(跳伞), and be an airline pilot. Her paper came back with an "F" on it. The teacher told her it was a "fairy tale" and that none of the occupations she listed were women’s jobs. Jean was devastated and humiliated.One day in her senior year of high school, her English teacher Mrs Dorothy Slaton gave the class an assignment. "If you had unlimited money, unlimited access to the finest schools, and unlimited talents and abilities, what would you do?" Jean felt a rush of her old enthusiasm, and with excitement she wrote down all her old dreams. The teacher leaned forward over her desk and said, "You do have unlimited abilities and talents. When you leave school, if you don’t go for your dreams, no one will do it for you. You can have what you want if you want it enough."So Jean did. It didn’t happen overnight. It took her 10 years of hard work. I t wasn’t in Jean’s nature to stand up for herself when someone refused or humiliated her. Instead, she would quietly try to find another way.She became a private pilot and then flew planes as a co-pilot (副驾驶员). In 1978, she became one of the first three female pilot trainees ever accepted by United Airlines and one of the only 50 women airline pilots in the nation at that time. Some years later, Jean Harper became a Boeing 737 captain for United Airlines.1.When Jean Harper was in the third grade, _________.B. her father advised her to be a pilot like him in the futureC. she was unsure about what she wanted to be when she grew up2.What was Mrs Slaton’s reaction when she learned about Jean Harper’s drea m?A. Encouraging Jean to do what she wanted to.B. Offering Jean as much help as she could.C. Persuading Jean to give up her dream.D. Making Jean aware of all the possible difficulties.3.What is the last paragraph mainly about?A. How Jean Harper achieved her flying dream.B. Jean Harper’s great achiev ements in flying.C. The hardships Jean Harper experienced when trying to be a pilot.D. Jean Harper’s determination to pursue her dream.4.What gave Jean Harper enough strength and faith to pursue her dream?A. Her father’s influence on her.B. Mrs Slaton’s support.C. Her decision to stand up for herself.D.A teacher’s humiliation when she was in the third grade.【文章大意】本文是一篇人物传记,介绍了Jean Harper如何在英语老师的鼓励下,实现了当一名飞行员的梦想。
2019高考英语一轮题型组合练题(9)(含解析)新人教版.docx

2019人教高考英语一轮题型组合练题(9)李仕才一、阅读理解。
ALife satisfaction is the way persons evaluate their lives and how they feel about their directions and options for the future- Tt" s a measure of well-being and may be evaluated in terms of mood, satisfaction with relations with others and with achieved goals and self-concepts to cope with daily 1ife・ It/s having a favorable attitude towards one,s life as a whole rather than just an evaluation of current feelings. Life satisfaction has been measured in relation to economy, education, experiences, and residence, as well as many other topics.Life satisfaction can reflect experiences that have influeneed a person in, a positive way. These experiences have the ability to motivate people to pursue and reach their goals. As a matter of fact, in these experiences there are two kinds of emotions that may positively influence how people understand their life. Hope and optimism both consist of emotional processes that are usual ]y directed towards the reaching of goals. People who have higher 1 ife satisfaction are always ful 1 of hope for a better future; additionally, optimism is linked to higher life satisfaction, while pessimism is related to symptoms in depression・The psychologist, Yuval Palgi, studied the old-old-people who were primarily in their nineties. This subject group was found to have thought highly of their past and present, but they thought 1 ower of their future・ A large factor that was talked about in life satisfacti on was in tel 1 ige nee. The exper im ents talk of how 1 ife satisfact i on grows as people become older because they become wiser and more knowledgeable, so they beg in to see that life will be better as they grow older and understa nd the important things in 1 ife more. But when they step into their nineties, future becomes a luxury to them.According to Seligman, the happier people are, the less they are focused on the negative. Happier people also have a greater tendency to like other people, which promotes a happier environment, which then correlates to a higher level of the persons1satisfaction with their life.1.What can we 1 earn about l ife satisfaction from Paragraph 1?A.It can be easily measured through income and education.B.It ineludes a positive attitude towards people"s entire 1ife・C.It merely determines people's attitude towards the future・D・ It has nothing to do with the evaluation of current feel ings.2.What emotions have a positive effect on life satisfaction?A.Motivation and dream.B.Hope and depression.C.Optimism and pessimism・D・ Hope and optimism.3.What was the attitude of most old-old towards their future?A.They were less hopeful about it・B.They thought highly of it.C.They felt satisfied with it.D・ They were scared of it.4.What may be the best title for the text?A.Old People Have Much More Life SatisfactionB.Life Satisfaction一the Key to a Happier LifeC.Optimism Ensures Life SatisfactionD.Emotions Affect Life Satisfaction【文章大意】本文为议论文。
2019高考英语一轮复习 题型组合练习(5)(含解析)
赶得上赶得上给灌水灌水2019高考英语一轮题型组合练习(5)及答案李仕才一、阅读理解。
ABees play a vital role in the world. Unfortunately, bees are dying by the second.The main purpose of bees is to make honey. Honey, shockingly, does not exist for human consumption; it is essential to the insects. Honeybees store honey in their hives(蜂箱) in order for the bees to have energy for their flight muscles and for heating the hives during the winter period. They collect pollen(花粉) which supplies protein for young bees to grow.According to National Honey Board, the increased production andquality of agricultural crops as a result of honeybee pollination are valued at more than $14.6 billion per year. These insects are responsible for over 70 of the fruits and vegetables we eat today, including apples, grapes, coffee, beans, and broccoli.So if they are so valuable to agriculture, why do they keep dying off? A key suspect seems to be pesticides(农药). Honeybees who are exposed to pesticides result in the damage to their neurological(神经系统的) functions, specifically memory or behavior. And that’s why the majority of worker bees disappear and leave behind a queen, plenty of food and a few nurse bees to care for the remaining immature bees and the queen. There are several other causes of the decline of bees, including the destruction of natural habitats, like woodlands, forests, and other habitats for bees. Climate change is also a factor in the decline of the wild bee population.Actually, there are a variety of methods to help the bee population grow. One way is to start your own organic garden by planting beefriendly plants. Pesticides are used in both industrial practices and even in your home, so it is best to find organic seeds and weed killers.【解题导语】本文是一篇说明文。
2019高考英语一轮题型组合练题(10)(含解析)新人教版.docx
2019人教高考英语一轮题型组合练题(10)李仕才一、阅读理解。
AIt" s an annual argument. Do we or do we not go on holiday? My wife says no because we have no savi ngs to save us. T say you onl y 1 i ve once and we work hard and what s the point if you con,t go on holiday・ The joy of a recession (不景气)means no argument next year 一we just won' t go.Since money is known to be one of the things most likely to bring a relationship to its knees, we should be grateful. For many fandlies the recession means more than not booking a hoi iday. A YouGov survey of 2, 000 people found 22% said they were arguing more with their partnets because of concerns about money. A recent research shows arguments about money were especially damaging to couples.Kim Stephenson, an occupational psychologist, believes money may be different things to men and women. M People can say the same things about money but have different ideas of what it,s for, M he explains. H They,11 say it" s to save, to spend, for security, for freedom, to show some one you love them. n He says men are more likely to see money as a way of buying status and of showing their parents that they" ve achieved something・n The biggest problem is that couples assume each other know what' s going on with their finances, but they don' t. There seems to be more of a taboo (禁忌)about talking about money than about death・ But you both need to know what you" re doing, who" s paying what into the joint account and how much you keep separate 1 y・ In a healthy relati on ship, you don' t have to agree about money, but you have to talk about it. M1.What does the author say about going on holiday in Paragraph 1?A. It wi11 cost them too much money.B. Few people can afford it without working hard.C. It makes all the hard work worthwhile.D. It is the chief cause of family quarrels.2.According to the text, what does Kim Stephenson believe?A.Money is often a symbol of a person" s status.B.Money means a great deal to both men and women.C.Men and women spend money on different things.D.Men and women view money in different ways・3.The author suggests that couples should ・A.put their money together instead of keeping it separatelyB.discuss money matters to maintain a heal thy relationshipC.make efforts to reach agreement on their family budgetsD.avoid arguing about money matters to reniain romantic【文章大意】文章通过度假的问题引入话题,男人和女人对钱的看法是不一样的,夫妻应该就钱的问题多进行讨论,这样可以建立健康的关系。
2019年高考英语一轮复习题型组合练习10含解析
最新中小学教学设计、试题、试卷2019 高考英语一轮题型组合练习(10)及答案李仕才一、阅读理解。
AThe old Chinese saying“as happy as spending the New Year” might be now in the busy modern world. The Spring Festival is regarded as the most festival for Chinese people and an occasion for all family members to get like Christmas in the West. But many traditional customs accompanying the Spring Festival, however, have weakened in practice.Setting off fireworks was once the most typical custom of the Springoutdated important together,Festival.People thought the sputtering(爆裂) sound could help drive away evil spirits.However, the activity has been completely or partially forbidden in big cities for years as the government has taken security, noise and pollution factors intoconsideration.“ In recent years, some cities have begun to allow people to light fireworksduring limited hours at the Spring Festival,surrendering to(屈服于 ) public demand. Respecting folk traditions is a gesture of respect toward public opinion,”said Zhou Xing, a folklore(风俗 ) researcher.“ As people gain more income and it becomes easier to buy daily goods, theNew Year holiday is just like any other. After long workdays, many people use the NewYear holiday to take a rest,rather than visiting friends and neighbors.The process of making and enjoying the family dinner on Spring Festival Eve is the most important thing.However, many families would like to eat out to save time and energy ,” said Li Shunzhi, a resident of Harbin, Heilongjiang.“ I enjoy the holidays very much in the countryside.My family has been preparing for the Spring Festival more than two weeks before the holiday,cleaning the house,buying holiday goods and decorating the house wit h paper cuttings. On New Year’s Eve, the whole family stays up to see the New Year in, and in the days to follow,a series of activities such as lion dancing, dragon lantern dancing, lanternfestivals and temple fairs will be held. Without the ancient traditions,the holiday is nothing to us,” said Zhang Hui, from Hebei.【解题导语】本文主要介绍了中国春节的传统风俗在渐渐消逝的现象以及人们的不一样看法。
【2019-2020】高考英语一轮复习题型组合练习(4)(含解析)
【2019-2020】高考英语一轮复习题型组合练习(4)(含解析)李仕才一、阅读理解。
AA new “smart bin” could mean the end of environment-conscious families spending hours sorting tins, cartons, bottles, and cardboard for recycling.The invention, which can help sort rubbish into recycling categories without needing people to operate. It is being trialed in Poland and is set to go on sale in UK within a few years.itThey added: “After the office version, we plan to create an outdoor version and later the home version. We decided to go for the outdoor version for public areas first because it is more difficult to organize an efficient waste segregating system than in our homes.”1.What do we know about about a new “smart bin” from the first paragraph?A. It works automatically.B. It has been used widely.C. It is easy to operate.D. It is very expensive.2.What does the underlined word “it” in Paragraph 2 refer to?A. The waste.B. The camera.C. The bin.D. The sensor.3.Why is John Lewis introducing more new hi-tech recycling bins?A. To change people’s behaviour,B. To satisfy increasing demands.C. To popularize new technology.D. To make them more famous.4.Where will the first version of new “smart bin” be used according to Bin. E’sofficial?A. At home.B. In the supermarket.C. In the open air.D. In the office.【文章大意】本文介绍了一款可以智能分类垃圾的“智能垃圾箱”。
- 1、下载文档前请自行甄别文档内容的完整性,平台不提供额外的编辑、内容补充、找答案等附加服务。
- 2、"仅部分预览"的文档,不可在线预览部分如存在完整性等问题,可反馈申请退款(可完整预览的文档不适用该条件!)。
- 3、如文档侵犯您的权益,请联系客服反馈,我们会尽快为您处理(人工客服工作时间:9:00-18:30)。
【2019-2020】高考英语一轮复习题型组合练习(11)(含解析)李仕才一、阅读理解。
AIt has always been thought that alcohol causes people to put on weight because it contains a lot of sugar, but new research suggests a glass a day cold form part of a diet. Looking at past studies they found that, while heavy drinkers do put on weight; those who drink in moderation can actually lose weight.A spokesman for the research team at Navarro University in Spain says, "Light to moderate alcohol intake, especially of wine, may be more likely to protect against, rather than promote, weight gain." The International Scientific Forum on Alcohol research reviewed the findings and agreed with most of the conclusions, particularly that data do not clearly indicate if moderate drinking increases weight.Bost on University’s Dr. Harvey Finkel found that the biologic mechanisms(生物学机制) relating alcohol to changes in body weight are not properly understood. His team pointed out the strong protective effects of moderate drinking on the risk of getting conditions like diabetes(糖尿病), which relate to increasing obesity. Some studies suggest that even very obese people may be at lower risk of diabetes if they are moderate drinkers.The group says alcohol provides calories that are quickly absorbed into the body and are not stored in fat, and that this process could explain the differences in its effects from those of other foods. They agree that future research should be directed towards assessing the roles of different types of alcoholic drinks, taking into consideration drinking patterns and including the past tendency of participants to gain weight.1.The passage is mainly for those_________.A. who produce wineB. who have a drinking habitC. who go on a dietD. who are eager to lose weight2.The underlined phrase" in moderation" in the first paragraph means _________.A. excitedlyB. carefullyC. frequentlyD. properly3.What can we learn from the passage?A. Current data clearly show that moderate drinking increases weight.C. The research found moderate drinking has a strong protective effect.D. The specific roles of different types of alcoholic drinks are very clear.4.What is most likely to be discussed in the paragraph that follows?A. How to do some easy experiments.B. How to reduce the calories contained in wine.C. How to prove the finding mentioned above.D. How to make wine in a healthy way.【文章大意】文章讲述了饮酒和健康的关系,告诉我们适量葡萄酒还会减肥。
1.B【解析】推理判断题。
文章讲述了饮酒和健康的关系,比如和肥胖、疾病等的关系。
所以说是写给有喝酒习惯的人的,故选B。
2.D【解析】猜测词义题。
与上句形成对比,此处指适量饮酒的人事实上能减肥,moderation"适度"与D 项同义,故选D。
4.C【解析】推理判断题。
文章最后讲到葡萄酒和红酒混合会破坏肥胖细胞,所以下文会证明这一观点,故选C。
BMay Day, the first day of May, is celebrated as a spring festival in many countries. It marks the approach of summer.The English developed their May Day festival from the Roman festival called Floralia. In the festival of Floralia, the Romans gathered flowers to honor the goddess of spring, Flora. In the Middle Ages, May Day became the favorite holiday of many English villages. People gathered flowers to decorate their homes and churches, sang spring songs and chose a king and a queen of May. Villagers danced around a tall pole fixed upright in the ground, called a maypole, each holding the end of a ribbon attached to the top of the pole. They tied the ribbons around the pole until it was covered with bright colors. They collected dew(露水)on May Day morning and washed their faces with it because they believed that the dew on the day had the magic power to regain youth.Nowadays in Britain people no longer attach great importance to the day, but in some towns and villages people still celebrate it by choosing the May Queen and dancing around the maypole. May Queen is a girl selected as the most beautiful girl on May Day. She is usually crowned with flowers and often driven in procession through the street. In the United States, the day has never been celebrated with the same enthusiasm as in Britain. But in many American towns and cities, children celebrate the day with dancing and singing. They often gather flowers in handmade paper baskets and hang them on the doorknobs of the homes of their friends’ and neighbor s’ on May Day morning. At May Day parties, children select May Queen, dance around the maypole, and sing May Day songs.【解题导语】本文是一篇说明文。
主要介绍了欧洲国家的传统节日“五朔节”。
1.What do we know about the May Day in Britain in the Middle Ages?A.People dressed in bright colors.B.People celebrated it with enthusiasm.C.People presented flowers to the goddess of spring.D.People stayed at home instead of going to churches.B 解析:细节理解题。