2018高中英语译林版选修8教学案:Unit 3 Section 3 Word版含答案

合集下载

译林版高中英语优化学案 选修8 Unit 3 高考试卷分块专练 (安排3课时作业)

译林版高中英语优化学案 选修8 Unit 3 高考试卷分块专练 (安排3课时作业)

选修8 Unit 3 高考试卷分块专练(安排3课时作业)练(一)阅读理解提速练(限时35分钟)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)AProfessional development courses in LondonBusiness writingDelivery method: Online, VideoPrice: £49About the course: Many people get blocked when forced to put their thoughts into words at work. This course gives you the tools and techniques to improve your writing, whether it's a two-line email or a two-hundred-page report.Travel writing coursesDelivery method: Classroom, SeminarPrice: £115 (full day); £125 (evening classes)About the course: Do you want to be a travel writer? Then come along to a one-day travel writing workshop or a four-week travel writing evening class. The courses help participants to write travel features and publish them in newspapers, magazines or on websites.Pre-sessional programmes in EAPDelivery method: Classroom, SeminarPrice: Starting from £1,250About the course: Our five pre-sessional programmes in English for academic purposes are intended for international students who plan to study at Aston University. These programmes aim to equip you with the language and academic skills necessary for success in your future chosen subject area.MasterclassDelivery method: Classroom, SeminarPrice: Starting from £335About the course: Whether you write fundraising letters, or for your website(s), this course will help you gain the ideas, knowledge and skills you need to write fundraising copy that produces more impressive and profitable results.语篇解读:本文是应用文。

2017-2018学年高中英语选修8浙江专版教师用书:Unit 3

2017-2018学年高中英语选修8浙江专版教师用书:Unit 3

单元尾核心要点回扣Ⅰ.重点单词1. v i .&v t .显示……的差别;使……有所不同;辨别→ adj .卓越的;杰出的;著名的2. adj .便利的,方便的;就近的→ n .方便,便利→ ad v .方便地,便利地→ adj .不方便的3. v t .忍受,忍耐,负担→ adj .能忍受的,可容忍的→ adj .难以忍受的4. v t .联想,联系n .同伴,伙伴→ adj .联系的,关联的→ n .协会,联盟,联合【答案】 1.distinguish ;distinguished 2.convenient ;convenience ;conveniently ;inconvenient 3.bear ;bearable ;unbearable 4.associate ;associated ;associationⅡ.重点短语1.⎩⎪⎪⎨⎪⎪⎧call 给……打电话,(使)回忆起,征召……入伍call back 召唤某人回来;再访;回电话call 需要,要求,接(人或物)call 邀请;请来call拜访(人);号召call at 拜访(某地)call 取消2.⎩⎪⎨⎪⎧set 着手,开始set 把……置于一旁;留出set 放下;记下;登记set 出发;使爆炸;引起set (to do ) 出发;动身;开始做set 建立3.⎩⎪⎨⎪⎧ order 发生故障,次序颠倒order 整齐,状况良好,适宜out of breath 上气不接下气place 不合适的(不相称的,不适合的) question 的确(毫无疑问,一定,当然) sight 看不见,在视野之外4.⎩⎪⎨⎪⎧get 设法联系上,做完,用完,通过get 被理解;使人了解get away 干了(坏事)而不受惩罚get down 开始认真(做某事)get 克服get 收获【答案】 1.up ;for ;in ;on ;off 2.about ;aside ;down ;off ;out ;up 3.out of ;in ;out of ;out of ;out of 4.through ;across ;with ;to ;over ;in Ⅲ.重点句式1.The first thing I did was to see if there were any products that might help me ,but there only seemed to be (看来只有)powders designed to kill snakes. 2.Only after you have had that recognition can you say (你才能说)that you are truly an inventor.3.Follow it up ,explore all around it ,(跟随下去,不断探索)and before you know it ,you will have something worth thinking about to occupy your mind. Ⅳ.概要写作阅读P 25教材课文,根据下列提示词汇写一篇60词左右的概要。

高中英语译林版选修八课件:Unit+3+Section+Ⅳ+Grammar+&+Writing

高中英语译林版选修八课件:Unit+3+Section+Ⅳ+Grammar+&+Writing

(2)分词+be+主语 Gone are the days when they will do what they like. 他们可以随心所欲的日子过去了。 Growing all over the mountain are wild flowers. 漫山遍野长满了野花。 (3)介词短语+be+主语 Among the goods are Christmas trees, flowers, candles and toys. 这些商品里有圣诞树、花、蜡烛和玩具。 (4)such(这样的人或物)+be+主语 Such was the story he told me. 这就是他给我讲的故事。
二、部分倒装 只把谓语的一部分(多为情态动词或助动词)置于主语之前的句 子,为部分倒装。 1.疑问句中,将助动词(或情态动词)置于主语之前,构成语 法倒装。 Have you visited van Gogh's birthplace? 你游览过凡· 高的出生地吗? What feelings does the painter want to express through the use of colours, light and shade? 通过色彩、光线和阴影的运用,画家想表达什么样的感情?
2.当句首的状语为表示地点、时间、方向的副词或介词短 语,且主语为名词时,应用全部倒装。 At the front of the hall sat the headmaster. 校长坐在大厅的前面。 On the wall hang two large pictures.
墙上挂着两幅巨大的图画。
一、完全倒装 完全倒装是指将句子中的谓语动词完全置于主语之前。此 结构通常只用于一般现在时和一般过去时。 1.here, there, out, up, down, away, now, then等副词置于 句首,谓语动词为be, come, go, live, run, stand等时,且主语是 名词时应用完全倒装。 Here is the address of your hotel. 这里就是你宾馆的位置。

2018高中英语译林版选修8课下能力提升:unit 3十一 含答案

2018高中英语译林版选修8课下能力提升:unit 3十一 含答案

Unit 3 课下能力提升(十一)Ⅰ.指出下列句子中,哪些句子是正常语序(N),哪些句子是部分倒装(P),哪些句子是全部倒装(F)1.Who has permitted you to come into my office?( )2.Then sounded a sharp shot from behind the hill.( )3.From where we stood, we could clearly see the village.( ) 4.Had I been given the chance, I would have become famous.( ) 5.So young was she that she was not allowed to join us in the game.( )Ⅱ.按照画线部分的提示,将下列句子变成倒装句1.We followed her so_closely that she began to feel nervous._________________________________________________________________ _______2.He didn't convince me until_it_was_very_late._________________________________________________________________ _______3.A message from the boss is here._________________________________________________________________ _______4.The chance to prove yourself comes now._________________________________________________________________ _______5.A group of children ran down_the_hill,_shouting and laughing._________________________________________________________________ _______6.The birds are rarely seen in our country._________________________________________________________________ _______7.We could tell that he was still alive only_through_weak_breath.________________________________________________________________________8.He won the game and I_won_the_game,_too._________________________________________________________________ _______9.If_he_were to ask for my hand in marriage, I would agree in no time._________________________________________________________________ _______Ⅲ.阅读理解AThe number of speakers of English in Shakespeare's time is estimated to have been about five million. Today it is estimated that some 260 million people speak it as a native language, mainly in the United States, Canada, Great Britain, Ireland, South Africa, Australia and New Zealand. In addition to the standard varieties of English found in these areas, there are a great many regional and social varieties of the language as well as various levels of usage that are employed both in its spoken and written forms.In fact, it is impossible to estimate the number of people in the world who have acquired an adequate working knowledge of English in addition to their own languages. The purpose for English learning and the situations in which such learning takes place are so varied that it is difficult to explain and still more difficult to judge what forms an adequate working knowledge for each situation.The main reason for the widespread demand for English is its present-day importance as a world language. Besides serving the indefinite needs of its native speakers, English is a language in which some of important works in science, technology, and other fields are beingproduced, and not always by native speakers. It is widely used for such purposes as meteorological and airport communications, international conferences, and the spread of information over the radio and television networks of many nations. It is a language of wider communication for a number of developing countries, especially former British colonies. Many of these countries have multilingual populations and need a language for internal communication in such matters as government, commerce, industry, law and education as well as for international communication and for entrance to the scientific and technological developments in the West.1.What would be the best title for this passage?A.The Difficulties of Learning EnglishB.International CommunicationsC.The Standard Varieties of EnglishD.English as a World Language2.Which of the following statements is NOT true?A.Some 260 million people in the world have an adequate working knowledge of English.B.There are some 260 million native speakers of English in the world.C.It is almost impossible to estimate the number of people with an adequate working knowledge of English.D.People learn English for a variety of reasons.3.According to the passage, what is the main reason for the widespread use of English?A.It was popular during Shakespeare's time.B.It is used in former British colonies.C.It serves the needs of its native speakers.D.It is a world language that is used for international communication.4.What forms an adequate working knowledge of English?A.The ability to read a newspaper.B.It is difficult to judge because it differs for each situation.。

2018高中英语选修八人教版课后作业:unit 3 inventors and inventions3.3 含答案

2018高中英语选修八人教版课后作业:unit 3 inventors and inventions3.3 含答案

Section Ⅲ— Grammar课后篇巩固探究一、变式训练1.The murderer was brought in,and his hands were tied behind his back.The murderer was brought in his hands behind his back.答案:with;tied2.Because fallen leaves are buried in the earth every year,the soil becomes richer and richer.in the earth every year,the soil becomes richer and richer.答案:With fallen leaves buried3.I have read plenty of books and they are written by Mo Yan.I have read plenty of books Mo Yan.答案:written by4.When he was holding up the Olympic torch in his hand,he felt excited.the Olympic torch in his hand,he felt excited.答案:Holding up5.She asked if there is anything that had been planned for the weekend.She asked if there is anything for the weekend.答案:planned二、完成句子1.After so much failure he (变得泄气了).[来源:学.科.网Z.X.X.K]答案:became discouraged2. (形势令人振奋),and everyone feels proud.答案:The situation is encouraging3.He didn’t notice (他的钱包被偷了). 答案:his wallet stolen4.It was found that her blood (含有毒素).答案:contained poison5.She usually works in her study(锁着门).答案:with the door locked三、单句改错1.Yesterday he had his watch fix at the watch-maker’s.答案:fix→fixed2.The hall was found thoroughly cleaned and everything being arranged in good order.答案:去掉being3.The bridge build there will be one of the longest in China.答案:build→built4.H is response to the question was quite disappointing.I felt disappointing athis response.答案:第二个disappointing→disappointed5.My elder brother had his wallet stole on a train last week.答案:stole→stolen6.We must get the work fulfill by the end of this week.答案:fulfill→fulfilled7.He had his leg broke in the match last month.答案:broke→broken8.The girl being invited to the party was my classmate.答案:去掉being9.The package mark with name and date is your sister’s.答案:mark→marked10.English widely being used all over the world is my favorite subject.答案:去掉being四、阅读理解A导学号62554014A recent study,while showing a generally positive attitude toward science,also suggests a widespread worry that it may be “running out of control”.This idea is dangerous.Science can be a force for evil as well as for good.Its a pplications can be channeled either way,depending on our decisions.The decisions we。

2021-2022学年高中英语译林版选修八教学案:Unit 3 单元小结 Word版含答案

2021-2022学年高中英语译林版选修八教学案:Unit 3 单元小结 Word版含答案

Last year I had a fantastic trip to Europe with my parents. In thecity of Málaga, Spain, which is the birthplace of Pablo Picasso, I wasamazed to learn that he had an output of over 20, 000 pieces of art.He developed different styles of painting, including Cubism. In theLouvre Museum, Paris, which has over 6,000 European paintings,ranging from the 13th century to the 19th century, we saw the famousMonaLisa painted by the Italian artist Leonardo da Vinci.It is saidthat this masterpiece is so valuable that it is difficult to calculate what its price would be. Monet, a French painter, sought to show movement and the feelings of the moment through the use of colours, light and shadow. In Amsterdam, we visited the Van Gogh Museum. His early paintings used a style called Impressionism and later he created more abstract artwork. Sadly, he received little reward while he was alive. He only sold one painting before he died in 1890. But today, van Gogh's paintings are worth upwards of millions of dollars each.,去年我和父母一起去了欧洲进行了一次奇异的旅行。

2018高中英语译林版选修8教学案:Unit 2 Section 1 Word版含答案

I have to say that music really has a strong attractiveness to me. Naturally, everyone can choose suitable music to listen to. However, when you find a kind of music which can bring happiness to you, you will be surprised and become excited. Music has a magical energy, and it can help people gain good mood to a great extent. When you feel sad, you can have a try to listen to soothing music. At first, soothing music will let you calm down. You will find that you will pay much attention to the music, and then your sadness can be decreased. You will enter music ocean. You can experience a baptism of your heart. It does not matter that when you listen to soothing music and you want to cry, you should just follow your feeling to have a thorough release. Music will give you enough encouragement to overcome difficulties.Music also can double your happiness and arouse the fighting. For instance, when you solve some very difficult situations and gain success eventually, you will have a great mood. At this time, exciting music will witness your success. You will feel satisfied. Music lets you remember the glorious moment and cherish your success. Music can give you unlimited motivation to achieve goals, because you still want to listen to glorious music.In addition, music includes a lot of useful knowledge. People can learn precious knowledge from music. Because there is different music, we can find out that different nations have different music thoughts to express. And from music, we can listen to music culture. Music culture will give you a deeper understanding to learnforeign culture, such as foreign language, foreign history and foreign traditionalcustoms and so on. In a word, music has an important effect on promoting society development.Music indeed has a magical power to help people and society develop. I believe that music will still continue to bring us many surprises. As the development of society, great music will become more important. ,[阅读障碍词]1.soothing adj.舒缓的2.baptism n.洗礼3.promote v.促进,推动。

高中英语译林版选修8课下能力提升Unit 3九 Word版含答案

Unit 3 课下能力提升(九)Ⅰ.单句语法填空1.We are ________ to a new city for a holiday next month.2.This factory produced much dirty water, which resulted in ________ wide range of environmental problems.3.He is known ________ the police ________ his previous criminal record.4.Little John hardly got anything in reward ________ his kind act, which made him unhappy.5.It was hot, and we decided to walk ________ the shadow of the wall.Ⅱ.选词填空upwards of, range from ... to ..., be off to, experiment with, be typical of 1.A computer of the model costs ____________ 6,000 yuan.2.The museum has a lot of famous paintings __________ the 13th century ________ the 19th century.3.____________ Chinese, he is kind, hard-working and determined.4.Tom, along with his friends, ______________ the art gallery. He'll be back in two hours.5.He wanted to ________ more ________ different textures in his painting.Ⅲ.完成句子1.他因守时而出名,因此我们不知道这次他迟到的原因。

2018-2019学年高中英语(译林版)选修8教案:Unit 3 Section Ⅰ

Unit 3The world of colours and light艺术思维是人类最原始的思维方式,也是儿童心理发展的第一个阶段,艺术教育实际上是尊重人的心理自然发展的一种健康的教育方式,作为家长们,应该鼓励孩子去追求他们的艺术理想。

Why is Art Important in Education?Education is,another area where the presence of arts andcrafts is more than welcome. If children realize the importanceof art and creativity from a young age, they can grow up to bemore confident, more creative, and definitely more mature. Schools are the breeding grounds for future painters and movie makers, and these arts should be encouraged wholesomely in such an environment.Sadly, many parents do not understand why art is important for children, and subconsciously force them to follow career paths that are orthodox and conformist in nature. This is fair enough in its own way, because the world does need some standard blue collar and white collar jobs to continue its existence; but this is a choice that children should be allowed to make for themselves. The doors to creativity and expression must not be shut in their faces, even if it comes at a cost of making more money.To put it more scientifically, here are some benefits of kids' art activities that give a suitable answer to the question “Why is art important in schools?”Exposure to art, music and drawings at an early age improves the amount of brain activity in children.It increases the span of knowledge in the minds of children, thus making them sharper and more educated.It builds up the levels of self­confidence, self­esteem, motivation, cooperation and communication in children.It helps children understand other people's opinions and point of view as well.It helps them sharpen their problem solving skills, decision-making and gives them the possibility of really exploring their imaginations.1.arts and crafts n.工艺品2.wholesomely ad v. 有益健康地3.subconsciously ad v. 潜意识地4.orthodox adj.普遍赞同的5.conformist adj.墨守成规的1.What does the underlined word “breeding” in the first paragraph mean?2.What benefits can children get from exposure to art, music and drawings at an early age?【答案】 1.“Breeding” here means “reproduced” in the passage.2. Improving the amount of brain activity;increasing the span of knowledge in children's minds, making them sharper and more educated; building up the levels of self-confidence, self­esteem, motivation, cooperation and communication in children; helping children understand other people's opinions and point of view; sharpening their problem solving skills, decision­making and giving them the possibility of really exploring their imaginations.Section ⅠWelcome to the unit & Reading-Preparing根据提示写出下列单词1.adj.抽象的n. 摘要,概要2.n. 建筑(学)3.n. 产量,输出量;输出4.n. (艺术创作的)材料,形式;媒介,传媒adj.中等的5.adj.锐角的;强烈的;灵敏的;(疾病)急性的;敏锐的6.n. 共识,一致的意见7.v t.&v i.计算;推测8.n. 阴影,影子;阴暗处9.adj.布满星星的;像星星的,明亮的10.v t.&v i.全心全意投入;犯罪,犯错;承诺,保证11.n. 回报,报酬,奖励v t.奖励,给以报酬12.n. 代理人,经纪人【答案】 1.abstract 2.architecture 3.output 4.medium 5.acute 6.consensus7.calculate 8.mit11.reward12.agent看单词学构词后缀-or表示“人;物”,如sailor海员;inventor发明者;actor演员;visitor参观者;motor发动机;tractor拖拉机;conductor导体;操作员根据提示补全下列短语1.be famous 因……而著名2.more 超过,多于;非常,很,不仅仅是3.be to 动身去……4.put 上演;穿上5.range ...to 从……到……变化6.upwards 在……以上,大于,超过7.experiment 拿/用……做试/实验8.act 充当,担当9.take 招收;呈现;承担;雇用10.be typical 是典型的……【答案】 1.for 2.than 3.off 4.on 5.from 6.of7.with8.as9.on 10.of根据提示补全下列教材原句1.,I am with my aunt and grandmother.正如你所知道的,我是跟我姑妈和奶奶一起来的。

译林版高中英语选修八Unit3Period1Reading阅读学案设计(8页word版含有答案解析)

译林版选修八Unit3Period1Reading阅读学案设计阅读理解AI am afraid of heights but two summers ago I climbed to a high place. Most of our high school had come along on a day trip to a beautiful beach village in Peru. After eating our lunches, many of us wanted to make the climb to an area around the village.Do I turn back? “Yes!” Will I regret (后悔) it late? I really want to get to the top, but ... At last, I decided at least to have a try.My friend Tom was in front of me. Then, suddenly, he slipped (滑倒) and was about 10 feet back! My heart was beating faster until he stopped himself. Knowing that my friend Seth would be right behind me, I began the climb. I was soon past the first challenge safely, but not feeling much better about the rest of the climb. Looking down, I saw rocks everywhere. My breathing sped up, and my heart beat even faster, growing loud in my ears.My friends kept climbing. But they did not forget me. Someone was always behind me to help hold my feet when necessary, and someone else was always in front to offer a hand up. With friends helping me by words and actions, I slowly gained_ground.Then we came to the worst part. The climb looked very close to vertical (垂直的). To me, the wise choice was to go back down. Melody encouraged me to go on and she made it safely first. I stopped, unsure of my footing. “You can do it, Jean! I'm right here,” Melody called. She waited patiently, not asking me to hurry. I took a few deep breaths and kept climbing.With no more mistakes, we came to the top finally. I was dirty and tired. But it didn't matter. I was at the top! I had never felt so alive.31.According to the text, the climb________.A.was done by all of the high school studentsB.happened on a morning two summers agoC.was near a beautiful beach villageD.lasted for about two days32.After passing the first challenge, Jean________.A.felt more confident about the climbB.didn't feel any better about the climbC.chose to go back downD.couldn't breathe easily33.The underlined part “gained ground” in Paragraph 4 probably means “________”.A.lost heart B.moved forwardC.climbed to the top D.accepted the friends34.What do we know about the worst part of the climb?A.Melody gave Jean words of encouragement.B.Jean waited patiently for Seth to catch up.C.It was dirty and dangerous.D.Jean had the first try.BToday's children are the “result” of the modern society. Our parents have jobs that keep them busy almost all day long. They only have a free day in a week. This doesn't allow them to keep an eye on their children.On the other hand, the modern society gives more freedom to the children than they could “handle”. As a child, you don't know how to grow up by yourself until you reach a certain age. That is why you need school and parents to be by your side all the time. If you don't have either of them you may make a lot of mistakes. The social system of the modern society is very lenient especially with the children.Most of the children today are rebels (叛逆者). They are rude. They are given too much freedom by their families. This is their parent's mistake. They ought to know that the freedom they give to their children is misunderstood.For example, it is a bad thing for a 17-year-old child to go out in the evening on weekends. Parents are also guilty of the way their children show up in the street or at school. The same guilt belongs to the teaching system as well. Pupils shouldn't be allowed to dress like they were on a fashion presentation at school.Another important fact we can think of regarding the freedom of children is their free will of spending money. Parents shouldn't allow their children to spend money on whatever they want.I think children are given too much freedom not only by their parents, but also by the society. The latter is more to be blamed!35. The writer implies that parents' busy lifestyle ________.A.makes their children become independentB.may lead to a tense parent-child relationshipC.is harmful to their children's healthD.is likely to create a troubled generation36.What does the underlined word “lenient” in Paragraph 2 mean?A.Not responsible. B.Not strict.C.Unkind. D.Unfair.37.It seems that the writer agrees that students ________.A.should stay at home on weekendsB.can wear trendy clothes at schoolC.had better wear school uniform at schoolD.can be allowed to go out in the evenings38.According to the writer, which of the following takes the primary responsibility for children's problems?A.The social environment. B.The educational system.C.Each family. D.The school.CDo you remember what happened on SpongeBob Square Pants yesterday? The day before? If so, you may be in need of a TV timeout!Kids today are watching more TV than they watched before, researchers say. Kids ages 6 to 11 in the United States watch more than three hours of TV each day. Tenyears ago, children watched only about two hours and 40 minutes of TV each day. Why the increase? Experts (专家)say more TV shows today are focused,_or aimed, at kids.Some people want to limit (限制) kids' TV time. Researchers say that children who watch TV shows for more than three hours a day do not do as well in school. However, some programs can help kids learn. One example is BrainSurge. Some people say the show teaches kids facts.How do you know whether a TV show can make you smart? Think about what you learn from watching, says Aletha Huston. She is a TV expert. But, she warns, don't spend too much time watching. “Limit the amount you watch. Get off the couch and do something else.”TV GuideThis pie chart (饼状图) shows how long kids ages 6-11 use different types of TV technology each week.39.The underlined word “focused” can be replaced by ________.A.aimed B.unusual C.suitable D.pleasant40.What is the main idea of the text?A.BrainSurge helps kids learn facts.B.Kids do not watch proper TV shows.C.Kids today watch more TV than they did before.D.More TV shows today are created for kids ages 6-11.41.According to the pie chart, kids spend the least time using________.A.Video games B.VCR C.DVD D.TV42.How many kinds of TV technology are mentioned in the chart?A.Three. B.Four. C.Five. D.Six.DWatching news about the environment on TV can be sad. The problems seem so big that it's difficult to imagine how one single person can do anything about them. Rebecca Hosking, however, thought differently.Rebecca is a wildlife camerawoman and she was filming a documentary (纪录片) for the BBC in the Pacific Ocean when she saw something that made her cry — hundreds of birds that had died because they had accidentally eaten the plastic that was thrown into the sea. Beaches on Pacific islands that should have been the most beautiful places in the world were covered with plastic toys, drinks bottles, pens —every plastic thing you can think of.Rebecca decided she had to do something. Back at home she thought about what she could do to help solve the problem of plastic. In her hometown of Modbury, she asked local shopkeepers to stop using plastic bags in their shops.Plastic bags are used everywhere in Britain —every supermarket, every shop. The numbers are amazing. Britain uses nearly 17 billion plastic bags each year. And the bags can take hundreds of years to break down because they are chemical rather than natural so each year the sea and the environment become more and more polluted.To Rebecca's surprise, the shopkeepers agreed and Modbury became the first plasticbag free town in Britain. Instead, shops offered cotton bags.Other towns followed Modbury's example and towns around Britain and around the world are becoming plastic bag free. It won't solve all of the world's environmental problems, but it shows that people are becoming active and starting to think about how the little things in their daily lives can have a big influence. It also shows us that there is something we can do and that one person can make a big change with a strong enough belief.43.What do we know about Rebecca?A.She owns a shop. B.She works as a reporter.C.She makes videos of wildlife. D.She organized an environmental group. 44.At first, Rebecca thought to persuade the shopkeepers to stop using plastic bags would be ________.A.a piece of cake B.hard C.impossible D.a waste of time 45.We can learn from the text that________.A.small actions may have great importanceB.some shops in Modbury are still offering plastic bagsC.plastic bags may take thousands of years to break downD.some birds in the Pacific Ocean are fond of eating plastic46.Which of the following can be the best title of the text?A.The Plastic Pollution B.The Shopkeepers' ContributionsC.The Bag Lady D.Life of Sea AnimalsEThe Gen-90s are coming!Wearing earphones, using complicated Net language and constantly text-messaging friends, the Gen-90s following the Gen-80s begin to make their world debut(亮相).Each generation or age group has its own symbols and lifestyle. Read on and judge yourselves if you fit the Gen-90s profile.EarphonesThese little devices seem to grow on the heads of the Gen-90s. They might give these young people a plugged-in, cool and perhaps self-indulgent look. Of course, life is not always music to the ears.Martian LanguageThey have created their own code-like online language. It's a mixture of English, Japanese and Chinese that perhaps only Martians can understand.This is an imaginative generation, though they need to be careful to keep it out of their term papers.Self-portraitSaying “cheese” to their own digital cameras is common for this generation. A little bit of narcissism(自恋)never hurts anyone. It helps them reflect a little on their own lives. But be aware of the risks of posting private photos online.Text-messagingThey can type as fast as they can speak. This is a generation that respects efficiency. Nevertheless, oral communication is important and will never go out of style. 47.Who are the intended readers of the passage?A.Teens. B.Educators. C.Socialists. D.Parents.48.According to the passage, if you belong to the Gen-90s, you will________. A.just appreciate yourself and ignore others' strengthsB.have your own symbols and lifestyleC.have the same symbols and lifestyle of the Gen-80sD.like music and dance very much49.The main idea of the passage is about________.A.the Gen-90s' happy lifeB.the differences between the Gen-80s and the Gen-90sC.the Gen-90s' unique lifestyle and some practical warningsD.the similarities between the Gen-80s and the Gen-90s50.According to this passage, which is FALSE?A.Not all teens are cautious about posting photos.B.They can type as fast as they speak.C.The Gen-90s have a preference for some music players, and even regard them as a necessary part of life.D.They don't use the cool and complex online language in formal writing.Ⅱ.完形填空The most unforgettable thing during my long summer holiday last year, of course was my trip__11__England. This was my first time to go abroad, so it really made me__12__.There were quite a lot of interesting places in England,__13__Oxford. When we walked around Oxford, we saw quite a lot of ancient buildings on__14__sides of the streets. One of the most famous tourist__15__in Oxford is Christ Church, it's__16__one of the Oxford University's 39 colleges. There is a huge hall in Christ Church,__17__was used as the dining hall at Hogwarts in the Harry Potter__18__. I felt really excited when I heard this.__19__place that impressed me__20__during my trip was a place called Stratford-upon-Avon. It was a small town. Maybe you haven't__21__it, but I'm sure you have heard about William Shakespeare —it's the great man's__22__. In Stratford-upon-Avon, I could__23__Shakespeare's Birthplace, Shakespeare Countryside Museum, the Royal Shakespeare Theatre, and a lot of places that are connected with__24__.I went to Shakespeare's Birthplace. It was the house__25__Shakespeare was born and__26__his early years.__27__sitting room, hallway (走廊), bedrooms, and kitchen were furnished (布置) in 16th-century__28__. I also went to see the Shakespeare Exhibition. It illustrated (以图解说明) Shakespeare's life and career in both Stratford and London.I really enjoyed this nice trip to England, __29__I learnt a lot. I'm very happy that I could visit such an interesting__30__. I want to go there again in the future. 11.A.at B.for C.from D.to12.A. excited B.appointed C.stubborn D.determined13.A. for example B.such as C.as such D.for instance14.A. both B.either C.neither D.each15.A. views B.scenes C.sites D.interests16.A. also B.too C.still D.yet17.A. that B.which C.who D.where18.A. novels B.records C.films D.songs19.A. Other B.Every C.Each D.Another20.A. deep B.deeply C.high D.highly21.A. thought aboutB.heard about C.listened to D.dreamed about 22.A. hometown B.office C.play D.theatre23.A. speak B.say C.talk D.see24.A. Shakespeare B.Oxford C.England D.Harry Potter 25.A. who B.that C.when D.where26.A. paid B.spent C.cost D.took27.A. It's B.Its C.It had D.It was28.A. style B.site C.shape D.shade29.A. for which B.which C.from which D.in which30.A. place B.town C.country D.summer答案及解析语篇解读:本文是记叙文。

  1. 1、下载文档前请自行甄别文档内容的完整性,平台不提供额外的编辑、内容补充、找答案等附加服务。
  2. 2、"仅部分预览"的文档,不可在线预览部分如存在完整性等问题,可反馈申请退款(可完整预览的文档不适用该条件!)。
  3. 3、如文档侵犯您的权益,请联系客服反馈,我们会尽快为您处理(人工客服工作时间:9:00-18:30)。

Ⅰ.单词拼写
1.Can you mail this souvenir (纪念品) to China for me?
2.She works hard, trying to win a scholarship (奖学金).
3.This piece of cloth (布) was bitten by a mouse.
4.He was so absorbed in thought that he ran into a passer-by (路人).
5.We stopped to enjoy the scenery (风景) halfway.
6.We were walking along the canal (运河) when we heard someone calling for
help.
7.There is a verdant lawn in front of the dormitory (集体宿舍).
Ⅱ.拓展词汇
1.changeableadj.多变的,易变的→change n.变化,改变 vt.&vi.改变
2.accommodationn.住处;住宿,膳宿;和解,调解→accommodate vt.容
纳;为„„提供住处
3.admissionn.(机构、组织等的)准许加入,进入权;承认;入场费→admit
vt.承认;允许„„进入;允许加入→admissible adj.可采纳的,可接受的
[巧记单词]
派生词
changeable
→change+-able
accommodatio
n
→accommodate去e+-ion

Ⅲ.补全短语
1.instead of 而不是
2.focus on集中于
3.set up建立
4.start out开始从事;起先打算
5.according to 根据
6.in addition 另外
7.take place 发生
8.build up积累;增加
9.in case 万一
10.make a reservation 预订

1.[教材原句]A soft eraser will be useful in case you want to make changes.
一块软质橡皮很有用,以备你想改动时用。
[句型点拨]in case“以防”,引导目的状语从句。
[佳句赏析]You don't have to go shopping with me in case someone immediately
makes an appointment with you.
你不必和我一起去购物,以免有人突然约你。
2.[教材原句]It was while at the New York School of Art that he experimented
with different materials such as cloth and plastic in his paintings.
那是在纽约艺术学院的时候,他在他的画中试验了许多不同的材料,例如布
和塑料等。
[句型点拨]It is/was ... that ...强调句。
[佳句赏析]It was while his father was sleeping that the boy slipped out of his
room.
就是在他爸爸睡觉的时候,小男孩溜出了他的房间。
3.[教材原句]The painting focuses on several steep hills with the Li River
flowing below.
该画主要画的是几座陡峭的山峰,山峰下流淌着漓江之水。
[句型点拨]with的复合结构。
[佳句赏析]With housing prices going up so fast, we can't afford a house.
由于房价上涨很快,我们买不起房子。

相关文档
最新文档